
BLOODY MULE
BLOODY MULE Tequila, mezcal San Cosme, grapefruit, agave, grapefruit soda
FROM THE SEA
Cold water fish and seafood
FROM THE VEGETABLE GARDEN
Couves, grelos, cebolas, favas, salsa
FROM THE ORCHARD
Apples, pears, chestnuts
FROM THE MEADOW
Veal, pig and native poultry
TO DRINK
Light wines, cider, beer
CONFECTION
Boiled, stewed and roasted
SEASONING
Olive oil, fat extracted from meat and fish by cooking, meat and fish broths as Portuguese stew and stew
HOW TO EAT
With family and friends

BLOODY MULE Tequila, mezcal San Cosme, grapefruit, agave, grapefruit soda

GET UP STAND UP Plantation Original Dark, pineapple, coriander, sweet chilli

Havana 7, cookie, coffee and chocolate bitter’s, Jack Daniels smoke

NOT EVEN A CRUMB home made red fruits limoncello, lemon, cookie, philadephia foam

EDEN’S POISON Beefeater, cardamom, apple

Jameson, brownie, coffee, stout, IPA foam

HIGHWAY TO HELL Tequila, camomile, hibiscus, cider, soda

NOT EVEN A CRUMB home made red fruits limoncello, lemon, cookie, philadephia foam

SMOKEN POPS Bombay Sapphire Premier Cru, orange leaf, lapsang souchong

FORBIDDEN BITE Havana 3, Moscatel, roasted apple, cinnamon, ginger beer, vanila foam

BEE MY HONEY Dewar’s 8 Portuguese Smooth, St. Germain, cherry, rosemary, honey

GET UP STAND UP Plantation Original Dark, pineapple, coriander, sweet chilli

SWEET MY BITTER UP cachaça, white chocolate, passion fruit, vanilla, honey bitter

Exposição no Museu de Portimão Exposição de 14 de maio a 25 de setembro 2022 https://www.canthecan.pt/wp-content/uploads/2022/05/IMG_4634.mov
Inauguração no Museu de Portimão 14 de maio 2022
Opening at MMIPO - Porto March 10, 2022
Exposição no MMIPO 10 Março a 8 Maio 2022 Address: R. das Flores 15, 4050-265 Porto Phone: 22 090 6960 https://www.canthecan.pt/wp-content/uploads/2022/03/IMG_4059.mov Fotografia Mariana Motta Veiga

Sandwiche de pastrami de atum, brioche torrado e salada coleslaw Ingredientes para 2 pessoas: 2 embalagens de pastrami de atum 2 brioches 30 gr de

Ovas de choco à Brás Ingredientes: 1 embalagem de ovas de choco 1 cebola média, laminada 1 dente de alho, laminado 1 folha de louro

Lombo de lírio curado com salada ácida de verão Ingredientes: 1 embalagem lombo de lírio 80 gr de mix de folhagens 3 rabanetes, laminados 10

Pastrami de atum Lombo de atum curado com flor de sal, pimento espelette, pimenta da Jamaica, alho, semente de coentro e funcho desidratado, em ambiente

Bottarga de cherne e corvina Ovas de cherne (Polyprion americanus) e corvina (Argyrosomus regius), curadas em flor de sal, desidratadas em ambiente controlado Bottarga de

Bottarga de bacalhau Ovas de bacalhau (Gadus morhua) curadas em flor de sal, desidratadas em ambiente controlado

Lombo de espadarte Lombo de espadarte curado (Xiphias gladius) com flor de sal, pimenta da Jamaica, alho, sementes de coentro e funcho, fumado a frio

Barriga e lombo de Lírio Cura com flor de sal, pimenta da Jamaica, alho, semente de coentro e funcho, fumagem a frio com madeira de

Muxama de atum Muxama de atum CAN THE CAN, curada com o método tradicional, laranja do Algarve e amêndoas torradas

Bucho de atum Estômago de atum recheado com carne do mesmo, vinho tinto, pimentão fumado, semente de coentro, erva doce, sal e pimenta

Lombo de espadarte fumado com salada microgreens e vinagrete de mel e laranja Ingredientes: 1 embalagem de lombo de espadarte fumado 1 frasco de flores

Carbottarga Ingredientes para 2 pessoas: 250 gr massa fresca 1 embalagem de bottarga 1 embalagem de barriga de espadarte (opcional) 120 gr queijo, ralado fino

Polvo fumado com geleia de ananas e malagueta com uma salada de mizunas Ingredientes: 1 embalagens de polvo fumado 1 geleia de ananás e malagueta

Bruscheta de broa de milho com pastrami de atum, babaganoush, tomate e queijo de cabra Ingredientes: 1 embalagem de pastrami de atum Selo de Mar

Tibornas Tiborna de queijo de cabra relish de tomate, azeitonas, nozes, rúcula e mel Tiborna de atum Atum de escabeche com creme de batata doce

Bola do Mar com enchido de sangacho e porco preto, lombo de espadarte e pastrami de atum

Rabo de espadarte com pickles de tomate, limão em conserva e agriões INGREDIENTES: 1 embalagem de rabo de espadarte Selo de Mar 100 gr de

Tostas com manteiga anchovada e barriga de Lírio fumada INGREDIENTES: 1 embalagem Selo de Mar de barriga de lírio fumada 1 embalagem Selo de Mar

Muxama de Atum com salada de espargos e cogumelos selvagens, lâminas de queijo, crumble de pão de cereais e vinagrete de garum de cavala Ingredientes:

Ovas de Choco à Bulhão de Pato Ingredientes: 1 embalagem de ovas de choco 20 gr de coentros, picados 1 limão, raspa e sumo 4

European anchovy, prickly pear with sea fennel vinaigrette, saffron and mussel emulsion, sea lettuce and watercress

Postais do Terreiro do Paço – Praça do Comércio A maior parte da memória da cidade e dos portugueses passa pelo Terreiro do Paço / Praça

Texto parcial do livro “A Praça do Comércio em postal antigo” Carlos Consiglieri e Marilia Abel – Livros HorizonteEste livro, que deve adquirir, apresenta uma

We recovered traditional postcards about Lisbon, Portuguese customs Special thanks to Joaquim Cortes, collector, cnmaximaphilia

We recovered traditional postcards about professions and characters of the XIX century. Special thanks to Joaquim Cortes, collector, cnmaximaphilia

We retrieved iconic old postcards over Praça do Comércio, Terreiro do Paço, Cais da Colunas and held a special souvenir edition of Lisbon.

Passion fruit, pineapple, orange and apple mix

Atlantic Wreckfish head skin fried

Crispy dried tuna, roasted almonds

Grilled Monkfish Liver

Grilled brioche bread, beet jam, monk fish liver

Summer sprout salad, mustard Dijon and pickles

Tuna muxama, boiled egg and fresh parsley

Smoked fish sausage filled with tuna fats, chillies, white wine

Daiquirita Spicy rhum, Dark rhum, porto wine syrup, lime

Lemon juice, kaffir lime syrup, basil, Lisboa Gin and ginger beer

Whisky Cutty Sark Prohibitio, Angostura bitters, cherry liquer and Macieira brandy

Vodka, sugar syrup, expresso coffee, coffee liquor

Lime juice, kaffir lime syrup, fresh pineapple, pink pepper, tequila Olmeca reposado

Lime juice, citrus syrup, Cointreau, Stolichnaya vodka, cranberry juice

Lime juice, lemon infusion, cinnamon, ginger, honey, tangerine juice and Opihr gin

RED MOUSTACHE Sumo de lima, xarope de lima Kaffir, frutos vermelhos, tomilho, vodka Stolichnaya, espuma de citrinos e iogurte grego

BLOW THE MAN DOWN! Sumo de lima, xarope de açúcar, pimento amarelo, tequila Olmeca reposado

THE PIRATE POTION Lime juice, orange syrup and cardamom, orange bitter, egg white, rhum Havana 3 years

Camarinhas juice (Corema album L. D. Don) for fish tartar

Grey triggerfish tartar in Camarinhas tiger milk, sweet potatoes and halophytes (Corema album L. D. Don)

Grey triggerfish tartar in Camarinhas tiger milk, sweet potatoes and halophytes (Corema album L. D. Don)

Sea “Mão de vaca” - Atlantic Wreckfish with chickpeas and tuna sangacho chorizo with black pork bacon

2020 Can the Can – Exposição EAT&ART CHEFS José Avillez • José Júlio Vintém • Miguel Laffan • Bertílio Gomes • Miguel Castro e Silva

2018 Can the Can by Stefano Borghesi Stefano Borghesi

2015 Can the Can by Garage
Customer Care
CAN THE CAN uses cookies in order to provide you with a better online experience. By continuing your visit to our site you agree to the use of cookies
Contact
reservations@canthecan.net
info@canthecan.net
T. +351 914 007 100
T. +351 218 851 392
Terreiro do Paço 82/83
1100-148 Lisboa – Portugal
Open everyday from 9:00 AM to 1:00 AM
Other project links